KOMFORT FOR DINE FØDDER

GRATIS FRAGT, BYT OG RETUR*

FITFLOP INFO

MADE FOR LIVING IN

Fitflop er fra USA og kom til verden med den mission at give dig mulighed for at leve et aktivt liv og føle dig godt tilpas også efter mange timer på benene. Biomekanik, komfort og mode i et. Fitflop bringer komfort og stil til enhver sko ved at skabe den bedst mulige fordeling af kropsvægten. Derfor er der heller ikke den samme teknologi i en sneaker, ballerina eller sandal, men de vil alle holde dine fødder glade også sidst på dagen.


MICROWOBBLEBOARD COMFORT TECHNOLOGI


Fitflop lancerede Microwobbleborard sålen med deres allerførste sandal i 2007. To banebrydende britiske biomekanikere konstruerede den tredobbelte mellemmål, der giver ekstraordinær komfort, fordi den ikke kun absorbere stød, men kan også diffusere tryk under fødderne, ved øjeblikkeligt at øge fodens kontaktområde til mellemsålen.


ANATOMICUSH COMFORT TECHNOLOGI

Ultra-fleksibel, superleight støddæmpning til sporty livstyle. Anatomicush har en let og slidstærk, gummisål med anti-glid-grib. Anatomisk kontureret fodseng, der øger fodens kontakt til mellemsålen og giver maksimal komfort. Fleksible linjer i sålen, tillader din fod at bevæge sig mere frit.


ANATOMIFLEX COMFORT TECHNOLOGI

Anatomiflex har biomekanisk konstrueret ultra-fleksibel superlight mellemsål. Anatomisk korrekt fodseng. Sålen er lavet i let EVA, med høj støddæmpning, skridsikre gummi-pods og die-cut linier på tværs af bunden, giver fleksibilitet i flere retninger.

  
Fortsæt shopping
Din ordre

Du har ingen varer i din kurv