KOMFORT FOR DINE FØDDER

GRATIS FRAGT, BYT OG RETUR*

GREEN COMFORT INFO

 ENERGYSOLE™

GREEN COMFORT’s patenterede EnergySole™ giver markedets absolut bedste støddæmpning. Samtidig betyder konstruktionen med den super-elastiske indersål, at fodens små og store muskler aktiveres. Herved øges blodcirkulationen i fødder og ben, og træthed modvirkes. Desuden kan den aldrig trædes flad.

EnergySole™ findes enten som EnergySole™ Original eller EnergySole™ MEMORY i alt GREEN COMFORT fodtøj.

 

ENERGYSOLE MEMORY

For at tage sålens komfort og blødhed til et nyt niveau – har vi som noget nyt udviklet EnergySole™ MEMORY eller blot MemorySole, der, som navnet antyder, er en kombination imellem den legendariske EnergySole™ og memoryfoam. MemorySole består af 2 lag; EnergySole™, som du kender den. Den skaber støddæmpning, støtte og kan ikke trædes flad. Ovenpå denne ligger memoryfoam, som skaber en blød overflade, der former sig efter din fod.

 

SOFT TEX

Et helt nyt liningsmateriale. SOFT TEX kaldes også teknisk læder, da det opleves meget som læder. Men det er et mikrofiber materiale, der tillader en 6 gange så stor fugtighedstransport som læder og som absorberer fugt lynhurtigt. Materialet er antibakterielt. SOFT TEX bliver ikke hårdt eller krakellerer, som læder kan gøre med tiden. SOFT TEX findes i alle vores produkter som dæk over indersålerne. SOFT TEX lever op til økologistandarderne i EU (ØkoTex 100).


WOOL HJEMMESKO

Green Comforts filtede sko har en helt unik kombination af de gode varme egenskaber fra naturlig uld og den suveræne komfort og støddæmpning fra EnergySole®. Du vil elske komforten og den varme, tørre følelse af naturligt uld. 
Ulden er håndtiltet i Nepal, hvor produktionen af Green Comforts hjemmesko foregår. Ulden er skånsomt filtet i varmt sæbevand. På den måde bevares det høje indhold af lanolin – og sikre, at ulden ikke kradser og er nem at holde ren. Nomalt skal skoene vedligeholdes ved børstning og luftning, men kan nemt tåle en vask. Produktionen sker naturligvis uden kemikalier og syntetiske stoffer. Og den giver arbejde til en stor del kvinder i det fattige bjergland. Hvert par er mærket med en broderet signatur, så du kan se, hvem der har filtret dine nye uldsko.

 

Fortsæt shopping
Din ordre

Du har ingen varer i din kurv