FORKÆL DINE FØDDER

FRI FRAGT
GRATIS RETUR

GREEN COMFORT INFO

 ENERGYSOLE™

GREEN COMFORT’s patenterede EnergySole™ giver markedets absolut bedste støddæmpning. Samtidig betyder konstruktionen med den super-elastiske indersål, at fodens små og store muskler aktiveres. Herved øges blodcirkulationen i fødder og ben, og træthed modvirkes. Desuden kan den aldrig trådes flad.

EnergySole™ findes enten som EnergySole™ Original eller EnergySole™ MEMORY i alt GREEN COMFORT fodtøj.

 

ENERGYSOLE MEMORY

For at tage sålens komfort og blødhed til et nyt niveau – har vi som noget nyt udviklet EnergySole™ MEMORY eller blot MemorySole, der, som navnet antyder, er en kombination imellem den legendariske EnergySole™ og memoryfoam. MemorySole består af 2 lag; EnergySole™, som du kender den. Den skaber støddæmpning, støtte og kan ikke trædes flad. Ovenpå denne ligger memoryfoam, som skaber en blød overflade, der former sig efter din fod.

 

SOFT TEX

Et helt nyt liningsmateriale. SOFT TEX kaldes også teknisk læder, da det opleves meget som læder. Men det er et mikrofiber materiale, der tillader en 6 gange så stor fugtighedstransport som læder og som absorberer fugt lynhurtigt. Materialet er antibakterielt. SOFT TEX bliver ikke hårdt eller krakellerer, som læder kan gøre med tiden. SOFT TEX findes i alle vores produkter som dæk over indersålerne. SOFT TEX lever op til økologistandarderne i EU (ØkoTex 100).

 

 

Fortsæt shopping
Din ordre

Du har ingen varer i din kurv