KOMFORT FOR DINE FØDDER

GRATIS FRAGT, BYT OG RETUR*

PLEJE AF SKO

 

 

PAS GODT PÅ DINE NYE SKO

Allerede inden du tager dine nye sko i brug, bør de pudses og imprægneres. 

IMPRÆNERING
WOLY anbefaler at du spray'er dine nye sko 2 gange med 30 minutters interval inden du tager dem på første gang. WOLY Protector særdeles velegnet til imprægnering af glat læder, ruskind, nubuck, og tekstilmateriale. Imprægnering af sko gør dem ikke vandtætte men vandafvisende og beskytter samtidig skoene mod snavs. Først anvendes imprægnering og derefter skocreme. 

GLAT LÆDER
Skoene renses og når de er helt rene og tørre, påføres skocreme i et tyndt lag, poleres efter med en børste. På mere slidte steder kan processen gentages. Brug aldrig kun farveløs skocreme til farvede sko, da det kan give grå rande og skocreme findes i mange forskellige farver. Skal skoene ikke skinne anvendes matlædercreme, der er en speciel skind-og skocreme, der bevarer det matte skær på skoen. Matlædercreme indeholder ca. 50% lanolin, der trænger dybt ind i skindet og bevarer det blødt og smidigt. Det påføres med en blød klud.

LAKSKIND
Lakskind (laksko, laktasker, lakbælter) behandles med Lakolie. Påfør lakolien med en blød klud og lad det tørre. Når laksindet er silkemat, poleres efter med en ren klud.

RUSKIND
Ruskind må ikke dampes men renses med ruskindsrens eller et rensegummi. Til daglig er det nok at børste skoene med en speciel ruskindsbørste. En gang imellem vil skoen have godt af at blive frisket op. Ruskindsfornyer er velegnet til dette.

VAND- OG SALTSKJOLDER
Er det snesjap eller regnvejr, bør du imprægnere dine sko flere gange i ugen med WOLY Protector. Husker du det, er skoene godt beskyttede, skulle skaden alligevel ske, kan pletfjerner hjælpe.

LÆDERFEDT
Hvis skoene skal gøres vandtætte, skal man anvende læderfedt. Skoene kan i såfald ikke blankes op. Brug aldrig læderfedt på syntetiske sko.

WOLY PRODUKTER
Jaco Sko forhandler WOLY produkter i butikken, og giver dig gerne gode råd...

Fortsæt shopping
Din ordre

Du har ingen varer i din kurv