FORKÆL DINE FØDDER

FRI FRAGT
GRATIS RETUR

NEW FEET INFO

 

 

ORTHOSTRETCH

Fødder er forskellige, derfor kan New Feet fodtøj tilpasses dine individuelle behov. Fodtøj med OrthoStretch er yderst komfortabelt, og kan anvendes af alle, der sætter komfort højt. Men OrthoStretch er også en funktionel vigtig egenskab for mennesker med knyster, hammertæer, hævede fødder, gigt, diabetes og til brugere af bandager eller støttestrømper. OrthoStretch™ er fleksibelt i alle retninger og lever op til New Feets strenge holdbarhedskrav.

 

ONSTREAM®

OnSteam®er det nyeste liningsmateriale New Feet har taget i brug. Det kaldes også teknisk læder, da det opleves meget som læder. Men det er et mikrofiber-materiale, der tillader en 6 gange så stor fugtighedstransport som læder og som absorberer fugt lynhurtigt. Resultatet er en bedre komfort i fodtøj, der føles tørt. Materialet er antibakterielt. For diabetikere har OnSteam® den store fordel, at det ikke blive hårdt eller krakelerer, som læder kan gøre med tiden. Materialet er fri for krom og produceres uden effekt på CO2 balancen. OnSteam® er OekoTex 100 certificeret.


PROTEKTOR®

Protektor® Basic er en flad sål, der findes som standard i det meste New Feet fodtøj. Sålen er opbygget af en 6 mm kerne af originalt PPT®. PPT® er reference materiale i den ortopædiske industri – kendt for sin evne til at være det bedste materiale til stødabsorbering. Protektor® er beklædt med OnSteam® – den kombination giver den bedste stødabsorbering og fugttransport.


KORREKTOR®

Korrektor® såler er korrigerende indlæg, der modvirker fejlstilling i fodleddet (over-pronation). Modsat Protektor® såler er der ingen stødabsorberende materiale i Korrektor®.


PICOS© 

Picos er et nyt varmt foer. Materialet er ØkoTex100™ certificeret, hudvenligt og egnet for diabetikere. Picos er varmeisolerende, fugttransporterende og slidstærkt.


LÆSTGRUPPER

Læstgruppe S – SLIM er de smalleste.
Læstgruppe M – MEDIUM er i midterfeltet.
Læstgruppe W – WIDE er de bredeste i New Feet sortimentet.

Alle New Feet læstgrupper vil være bredere sammenlignet med almindeligt fodtøj. 
Og der er forskellige læste i hver kategori.

 

 

Fortsæt shopping
Din ordre

Du har ingen varer i din kurv